Champagneprovning och middag!

27 Dec
Den perfekta julklappen till dig själv eller någon du tycker om!

Välkomna till en trevlig kväll med god mat & bubblande goda drycker på Slottspaviljongen i Mariefred. Under kvällen serveras en trerättersmiddag med tillhörande dryck från Champagne Mathelin (eller alkoholfritt för de som önskar) och vi blir guidade genom champagnedjungeln av Marie Ericsson Drotte & Michael Jonsson.

Kvällens meny:

Förrätt: Halstrad tonfisk teriyaki, pak choi, gurka, sesamfrö

Huvudrätt: Lågtempat kalvinnanlår med hasselbackspotatis, gräddsås, äpple- & rödlökschutney

Dessert: Creme Brulee

Endast förköp och biljetter (695:-) finns redan nu  till försäljning på Slottspaviljongen. Menyn presenteras inom kort, men boka redan nu in datumet för en trevlig, smakrik, lärorik och bubblande härlig kväll på Paviljongen!

Tid: 19.00
Åldersgräns: 18 år
Varmt välkomna