Öppet hus för sommarjobbare 15.00-18.00

12 Mar
Sommaren närmar sig så nu söker vi sommarjobbare och extrapersonal till kök, servering & disk!

Kom och träffa oss! Vi kommer att ha öppet hus hos oss på Paviljongen vid 2 tillfällen:
Torsdagen den 12:e mars 15.00-18.00
Fredagen den 13:e mars 12.00-15.00

Alla är välkomna, kom förbi och säg hej, ställ frågor och presentera dig själv! Har du inte möjlighet att komma förbi så går det såklart bra att maila din ansökan där du lite kort berättar om dig själv, vilken tjänst du söker och varför du vill jobba hos oss. Skriv i ämnesraden vilken tjänst din ansökan gäller. (Använd INTE kontaktformuläret här på hemsidan)

Hoppas vi ses! Helena Sandberg & Tobias Bergman
kontakt@slottspaviljongen.se

Beskrivning av tjänsterna vi söker:

Servering:
Du som söker jobb i servisen gillar att prata med nya människor, du känner dig avslappnad bland folk och är inte rädd för att hoppa in i nya situationer. Du tål stress men vet också att ta vara på lugnare perioder, du har nära till ett leende och gillar att ha ordning och reda. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av servering, vi lär dig allt det praktiska. Det viktiga är att du är villig att lära, att du är framåt och att du gillar människor helt enkelt! I tjänsten servering ingår även daglig städ, disk mm. Man håller koll på sig själv och sin station och att allt är rent och i ordning under arbetspasset.

Disk:
Diskaren är i mångt och mycket den viktigaste personen i restaurangen. Fungerar inte disken så fungerar inte resten av restaurangen. Här är det ordningssinne, noggrannhet och stresstålighet som gäller. Ofta är man fler som jobbar i disken, någon i diskrummet bakom kulisserna och någon ute i restaurangen som plockar av borden och håller rent. Ålder och erfarenhet har ingen betydelse. Rätt person på rätt plats gäller även här, gillar du full fart och ordning och reda är det här rätt plats för dig

Kök:
Köket är uppdelat i två avdelningar: varmköket & kallköket. I varmköket brassas det precis som det låter varm mat. Det friteras, kokas, bakas och steks en massa goda rätter. I Kallköket görs alla sallader, mackor, förrätter och desserter. För att jobba i köket är såklart viss erfarenhet att föredra, även om vi såklart har erfaren personal på plats som kan recept och rutiner utan och innan. Här är ordningssinne och stresstålighet som absolut viktigast. Om du dessutom är smaksäker och med finess under press kan göra snygga upplägg, då kan du din sak och har en given plats i köket.